. .

The page is printed

Air Freight

A közvetlen kapcsolat országok és kontinensek között

DB SCHENKERsky - Testre szabott globális koncepció.

Nemzetközi tapasztalataink segítségével kifogástalan szolgáltatás nyújtására törekszünk. A légi fuvarozásban úttörő cégünk ma már az innovatív légi szállítmányozási szolgáltatásokat nyújtó piacvezető vállalatok egyike. Ügyfelünkként Ön is élvezheti kiváló minőségű szolgáltatásaink széles skáláját az egész világon.

A DB Schenker időben definiált szolgáltatásai lehetővé teszik az Ön számára, hogy meghatározza, mikor álljon rendelkezésre a küldeménye. A légi szállítmányozásban nem a gyorsaság az elsődleges szempont, hanem figyelünk,  hogy az előre meghatározott időben, pontosan és a rendeltetési helyre érkezzen az áru. Testre szabott szolgáltatásaink segítségével hatékonyabban és rugalmasabban koordinálhatja szállítmányait.

A légi szállítmányozás nyújtotta előnyöket kihasználva a lehető legrövidebb időn belül a világ bármely pontját elérjük - a DB Schenker-hálózat segítségével a föld legtávolabbi sarkába irányuló küldeményét is eljuttatjuk.

Szakértelem a jövő alakításához

Szavazzon  bizalmat a DB Schenkernek: használja ki a szervezési és árukezelési tapasztalatainkat, a DB Schenker-hálózat világszerte jelen lévő irodái, és az első osztályú légitársaságokkal kialakított kapcsolataink nyújtotta lehetőségeket. Mindezeknek köszönhetően a jelenlétünket bárhol a világon kiváló szállítási összeköttetésekkel tudjuk biztosítani. Időt és pénzt takarítunk meg Ön számára! 

Utolsó frissítés: 24.11.2014

Az oldal elejére