. .

The page is printed

Land Transport

Veszélyesáru-szállítás

A veszélyes áruk kezelése különösen nagy kihívás elé állítja a szállításban részt vevő feleket, így a DB Schenker hálózatát is. Épp ezért olyan szállítási megoldásokat dolgoztunk ki, melyek minden körülmények között biztosítják, hogy veszélyes-áru szállítmánya

Rengeteg dolog van, amire a veszélyes anyagok szállítása során figyelmet kell fordítani: a különböző osztályokba tartozó anyagok más-más biztonsági óvintézkedéseket követelnek meg, s mind a küldő, mind a csomagoló, mind a szállító fél számtalan szabályozás előírásainak kell, hogy megfeleljen.

A DB Schenker kirendeltségein dolgozó, magasan képzett veszélyesáru-specialisták segítenek Önnek megoldani ezt a problémát: tanácsot adnak a veszélyes áru szállításával kapcsolatban, s felvilágosítják Önt minden különleges feltételről és kivételről, mely áruját érintheti. Automatizált követőrendszerünk pedig információt szolgáltat a csomagról a szállítás minden fázisában, így biztos lehet benne, hogy szállítmánya problémamentesen célba ér.

Európai kontinentális hálózatunkon az általában előforduló veszélyes anyagok 98%-át kezelhetjük, kivételt az 1, 6.2 és 7-es osztályba tartozó anyagok jelentenek. (További kivételeket képezhetnek a nemzeti szabályozásokban meghatározott anyagtípusok)
Amennyiben részletesebb információkat szeretne, úgy ajánlatkérésében a következő paramétereket adja meg a szállítandó termék, áru kapcsán: UN-kód, rendeltetés, besorolási osztály, az anyag hulladék tartalma, környezetre káros tartalma, csomagolás, mennyiség.

Amennyiben más projektekkel összefüggésben már együttműködött cégünkkel, ebben az esetben szokásos kapcsolattartóján keresztül is informálódhat a veszélyesanyag-szállításról.


Utolsó frissítés: 24.11.2014

Az oldal elejére