. .

The page is printed

HU-GO

E-útdíj tájékoztató

A 2013. július 1-jétől Magyarországon is életbe lépő elektronikus útdíj rendszer bevezetésével kapcsolatos információk.

2013. július 1-jétől hazánkban is a megtett úttal arányos útdíj kerül bevezetésre az autópályákon, autóutakon és főutakon a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművekre vonatkozóan.

(A jogszabály a Magyar Közlöny 2013.évi 86.számában olvasható)

Tájékoztató jelleggel kapcsolódó táblázatunkban megnézheti az útdíjnak a Schenker Kft. ügyfélköre részére a szárazföldi gyűjtő-forgalomban teljesített szolgáltatások esetében alkalmazott mértékét, amelyről további információkat kapcsolattartóiktól és értékesítő kollégáinktól nyerhetnek.

Az útdíjra vonatkozó jogszabály által érintett egyéb forgalmak esetében (pl. komplett kocsirakományok, konténeres árutovábbítás, dedikált kiszállítások) minden esetben a HU-GO Elektronikus Díjszedési Rendszer internetes honlapon található hivatalos útdíj-kalkulátor által kiszámított útdíj kerül alkalmazásra.

Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy kalkulációnk során figyelembe vettünk minden olyan költségoptimalizálási lehetőséget, amivel az útadó mértékét a legszükségesebb szinten határoztuk meg.

Az útdíj összegét az átláthatóság érdekében számláinkon és szállítmányozási ajánlatainkon külön tételként fogjuk feltüntetni.

Az elektronikus útdíj bevezetésével kapcsolatos számos további hasznos információ megtalálható a kapcsolódó oldalakon.
Az alternatív szállítási módok és az  optimális fuvardíjak kialakítása  érdekében  vasúti ágazatunk készséggel nyújt segítséget  Önöknek. Kérjük, hogy a szükséges kalkulációk  elkészítése érdekében forduljanak bizalommal munkatársainkhoz a rail@schenker.hu címen

Utolsó frissítés: 24.11.2014

Az oldal elejére