. .

The page is printed

Raktárlogisztikai szolgáltatásaink

Profizmus a raktárlogisztikában

Összpontosítson fő üzleti feladataira és szerezze meg az irányítást logisztikai tevékenysége felett.

A DB SCHENKERlogistics services hatékonyan, egyetlen komplex csomagba foglalja az összes logisztikai tevékenységet. Valamennyi szolgáltatást egyetlen forrásból kínálunk, hogy kielégítsük megbízóink egyedi igényeit.

A Schenker Kft. raktározási és logisztikai tevékenységét közel 24 000 m² alapterületű, a legmodernebb technikával felszerelt raktáraiban végzi.
A teljes raktárterület - a hazai logisztikában valószínűleg egyedülállóan -megfelel a TAPA legszigorúbb biztonsági előírásainak is.

A nemzetközi gyűjtőforgalomban induló és érkező küldemények kezelése 5000 m²-es területen, a gyűjtőraktárban történik.

A veszélyes küldemények kezelésére, tárolására további 1300 m²-es alapterületű, - a legszigorúbb biztonsági előírásokat kielégítő és kiválóan képzett személyzettel ellátott - raktár áll rendelkezésre.

A logisztikai raktár több mint 17 000 m² alapterületű, belmagassága 11 m. Nemcsak magasságánál fogva, hanem temperálhatósága miatt is alkalmas a legkülönbözőbb logisztikai igények kielégítésére.

Növelje termékei értékét, értéknövelő szolgáltatásainkkal

A Schenker Kft. ügyfeleinek, igény alapján, testreszabott logisztikai szolgáltatást nyújt, fuvarozási és szállítmányozási tevékenységéhez komissiózási, csomagolási, egységrakomány-képzési és áruterítési szolgáltatások társulnak.

A raktár bármely területe vámraktárként is működtethető.

Társaságunk az EU-csatlakozás nyújtotta lehetőséggel élve adóraktárat is üzemeltet. Az adóraktárba betárolt áru tulajdonosát - jogszabályi kötöttségek mellett - adókötelezettség nem terheli, ugyanakkor a forgalmi adó visszaigényelhető, az állami támogatás pedig igénybe vehető.

A logisztikai és raktározási munkát olyan informatikai háttér segíti, amelynek alapján közvetlen kapcsolat létesíthető a megbízókkal, akik a raktárkészlet és az áru mozgását folyamatosan és egyidejűleg figyelemmel kísérhetik.

A raktárak a hét minden napján 24 órás biztonsági felügyelet alatt állnak,valamint korszerű elektronikus és mechanikus védőrendszerekkel vannak ellátva.

Utolsó frissítés: 10.04.2015

Az oldal elejére