. .

The page is printed

Karrier

Kik vagyunk mi?

A magyar szállítmányozási piacon több mint 20 éve jelen lévő – a német állam­vasút, a Deutsche Bahn cégcsoporthoz tartozó – Schenker Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft. a szállítmányozás teljes spektrumát lefedi, legyen szó akár közúti, vasúti, légi vagy tengeri szállítmányozásról. Mindezt teszi közel 400 munkavállalóval, 5 ma­gyarországi telephelyen.

A közúti fuvarozásban – belföldön és nemzetközi viszonylatban is – ügyfeleink számíthatnak ránk FTL, LTL területen és gyűjtőforgalomban egyaránt. Megrendeléseiket elektronikus formában a legkorszerűbb rendszeren keresztül fogadjuk.

Cégünk tevékenységi körébe tartozik továbbá a belföldi, kiviteli, behozatali, valamint az átmenő vasúti szállítmányok szervezése és bonyolítása. Ezen túlmenően egyedi va­gonos, vagoncsoportos, illetve irányvonatként közlekedő küldemények továbbítását biztosítjuk Európában, a FÁK-országokban és az ázsiai kontinensen.

Ügyfeleink légi áruszállítási igényeit, legyen szó export vagy import relációról, vecsé­si kirendeltségünkből biztosítjuk. Ezen a telephelyünkön 600 m2 saját légi gyűjtőrak­tárral is rendelkezünk.

A gazdasági élet fontos eleme a tengeri áruszállítás. Vállalatunk ezen a területen is kihasználja a DB Schenker világhálózata által nyújtott előnyöket, és bonyolítja világszerte FCL és LCL küldemények célba juttatását.

Mindemellett kiemelt jelentőségűek a Cégünk által nyújtott logisztikai szolgáltatások is. Megbízóink túlnyomórészt az elektronikai, autó, vegyi, sportszer és az FMCG iparágak területé­ről származnak. A raktározáson kívül egyéb értéknövelő szolgáltatásokat is kidolgoz­tunk, mint pl. csomagolás, címkézés. Folyamatos fejlesztésekkel igyekszünk a pontos nyilvántartást és nyomon követést segíteni.

Logisztikai palettánkat pár éve kibővítettük az úgynevezett cross-dock szol­gáltatással. A logisztikai központunkból irányítjuk a teljes magyarországi áruterítést, innen indítjuk a nemzetközi gyűjtőjáratainkat is, és az import járatok is ide érkeznek, hogy utána közvetlenül a megbízóhoz juttassuk el az árukat.

Utolsó frissítés: 05.02.2015

Az oldal elejére