. .

The page is printed

Olaj- és Gázipari szektor

Mozgásban az olaj- és vegy- és műtrágyaiparért

A vegy– és olajipari logisztika számára a hatékonyság és a biztonság jelenti a két kulcskérdést. A DB Schenker ezen iparágakban szerzett évtizedes tapasztalatával olyan speciális logisztikai megoldásokat kínál ügyfeleinek, melyek minden felmerülő követelményne

Az igényekre szabott ellátási lánc kiépítése során szakembereink az ügyfelekkel együttműködve fejlesztenek ki integrált, multimodális megoldásokat, melyek változó kereslet esetén is lehetővé teszik a rövid szállítási időt és a JIT-beszállítást. Ellátási lánc menedzsment  pontosan az Ön igényeire szabva.

A vegyi, olaj és műtrágya jellegű termékekre vonatkozó különleges biztonsági előírásokat minden esetben be kell tartani, ezért lényeges, hogy a veszélyes anyagokat felelős, szakszerű módon szállítsák. A megfelelő kezelési módot a DB Schenker minden részletre kiterjedő biztonsági és katasztrófavédelmi előírásai biztosítják.
A biztonságon kívül a környezetbarát megoldások terén is ügyfeleink segítségére vagyunk: a termékek és alapanyagok szállítása többféle, alacsony széndioxid-kibocsátású módszerrel megoldható, s a német vasúthálózaton akár a teljes széndioxid-mentesség is elérhető, Eco Plus elnevezésű ajánlatunk keretei között.

Európa legnagyobb vasútvállalataként ömlesztett árui számára is szolgáltatások széles, ágazat-specifikus spektrumát kínáljuk, az egyedi vagonos szállítástól, az zárt vonatrendszerű szállítástól egészen a multimodális megoldásokig. Speciális vasúti ajánlataink, mint a vegyipari vagy olajipari megoldások az adott iparág speciális kívánalmainak felelnek meg. Más európai vasúti szállítmányozókkal kialakított együttműködési rendszerünknek köszönhetően Európa egyre több régióját tesszük közvetlenül elérhetővé.

Világméretű logisztikai hálózatunk segítségével a piac és a partnerek igényeinek megfelelően, egyénre szabottan tartjuk kézben az ellátási láncokat, legyen szó akár vízi, akár szárazföldi vagy légi szállításról. De a DB Schenker nem csupán az úton gondoskodik árujáról: értéknövelő szolgáltatásaink széles skálájával biztosítjuk, hogy küldeményei az Ön által megígért formában érkezzenek meg ügyfeleihez.

S hogy egy kézben, biztos helyen tudhassa termékeit, a DB Schenker az ellátási lánc legkorábbi szakaszára is kínál szolgáltatásokat: szakembereink a gáz-és olajmezők logisztikájában is ügyfeleink segítségére lehetnek. 

Utolsó frissítés: 24.11.2014

Az oldal elejére