. .

Iparági megoldások

Indusztriál

Legjobb úton a termeléshez

A világpiaci babérokra törő cégek sikere komolyan függ a hatékony és megbízható logisztikai lánctól, s a DB Schenker több mint 140 éves tapasztalatával kézzel fogható versenyelőnyhöz juttathatja partnereit.

Az ellátási láncot elejétől végéig elkísérve szolgáltatások széles választékát kínáljuk a kapcsolódó ágazatok számára: logisztikai és szállítási szolgáltatásaink rendelkezésére állnak a nyersanyaggal és ipari alapanyaggal foglalkozó vállalatoknak is, legyen szó papíripari, faipari vagy mezőgazdasági áruk kezeléséről. A gépiparban dolgozó partnerek is megbízható szolgáltatóra találnak a DB Schenkerben: teljes felszerelések, részegységek és alkatrészek kezeléséhez is találunk megfelelő megoldást.

Az egyes ágazatok igényeiben jártas szakembereink partnereinkkel együtt dolgozzák ki az ügyfélnek leginkább megfelelő, megbízható és hatékony logisztikai megoldást. Szaktudásunknak és bevált eljárásainknak köszönhetően stabil, biztonságos és hatékony folyamatokat dolgozunk ki, melyek kellőt támogatást adnak partnereinknek céljai eléréséhez. 

Egész világra kiterjedő, multimodális szállítmányozási hálózatunk és logisztikai tapasztalatunk révén finomhangoljuk ellátási láncát, hogy kihozhassa belőle a maximumot. Vasúti megoldások esetében mind egyedi vagonos vagy zárt vonatrendszerű szállítás esetén ágazat-specifikus módon kínálunk intermodális és speciális szállítási módokat.

Logisztikai szolgáltatásainkat is a partnerek igényeihez igazítjuk: kínálatunkból a leghatékonyabb megoldáscsomagot állítjuk össze az egyedi igényekre szabva, s mindezt kiegészítjük a legújabb IT-megoldások támogató hátterével.

Utolsó frissítés: 24.11.2014

Az oldal elejére