. .

The page is printed

Stratégiánk

Terveink 2020-ig

Stratégiánk a Db Schenker sikerének alapja, mely magában foglalja a fenntarthatóság minden elemét: a gazdasági sikert, a társadalmi felelősségvállalást és a környezetvédelmet.

2020-ra a Schenker profitábilis piacvezető lesz, kiemelkedő pozíciókat elfoglalva célpiacain. Hosszú távú pénzügyi stabilitásunk biztosítására a továbbiakban is befektetünk majd új üzletekbe a növekvő piacokon, s támogatjuk munkavállalóink tapasztalatszerzését. Magas teljesítményen és modern IT-megoldásokon alapuló szolgáltatásokat kínálunk majd, hogy ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek világszintű hálózatunkkal és iparágakra szabott megoldásainkkal.

2020-ra a Schenker az iparág legvonzóbb munkaadójává válik. Cégünk rendkívül változatos, nemzetközi vállalat, mely minden szakma és korosztály képviselőit vonzza. Támogatjuk munkavállalóink fejlődését, s helyi és nemzetközi karrierlehetőségeket kínálunk számukra. Munkatársainkkal való kapcsolatunk a kölcsönös bizalmon és a közös vezetői elveken nyugszik. Olyan munkakörnyezetet kínálunk, mely tiszteletben tartja az egyéni igényeket és értékeli mindenki munkáját.

2020-ra a Schenker iparágának környezetvédelmi éllovasa lesz. „Zöld” szolgáltatásaink és környezetvédelmi tanácsadásban szerzett tapasztalataink célkitűzéseink magját alkotják, mert tiszta versenyelőnyt biztosítanak mind ügyfeleink, mind saját magunk részére. A DB Schenkerre irányadóként tekintenek majd a széndioxidkibocsátás-redukció és az energiahatékonyság terén. Ezen kívül törekszünk többek között zajszennyezésünket is csökkenteni, hogy megalapozzuk jövőbeli növekedésünk társadalmi elfogadottságát.

2020-ig szóló terveink a fenntartható és sikeres működés minden alapelvét magukba foglalják: biztosítja majd, hogy a gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi szempontok egyensúlyban legyenek. Stratégiánk remek kiindulópontot ad ahhoz, hogy megvalósíthassuk közös céljainkat, hogy 2020-ra a DB Schenker  piacvezetőként, az iparág legvonzóbb munkaadójaként s a környezetvédelem éllovasaként a világ vezető szállítmányozási és logisztikai cége legyen.

DB Schenker. Megoldásokat szállítunk.


Utolsó frissítés: 31.08.2015

Az oldal elejére