. .

The page is printed

Land Transport

Gyűjtőforgalmak szervezése.

Társaságunk legfontosabb működési területe Európa valamennyi országára kiterjed.

A DB Schenker egész Európára kiterjedő, sűrű hálózatával együttműködve gondoskodunk a küldemények gyors és pontos célba érkezéséről exportban és importban egyaránt.

A gyűjtőszállítmányozás területén kiemelt jelentőségű a partnerhálózat egységes tevékenysége, a közös technológia, következésképpen az egységes minőségű páneurópai szolgáltatás.

Különös gondot fordítunk a járatok sűrítésére, a napi járatindítások növelésére, a tranzitidők csökkentésére.

Az európai közúti szállítmányozás terén a DB Schenker szolgáltatási színvonalát, a három szolgáltatási szinten világosan meghatározott, időkeretekkel rögzített menetrend biztosítja, egész Európára kiterjedően.

DB SCHENKERtop

Gyors megoldás az európai ügyfelek közötti árutovábbítás esetében. A küldeményeket a kijelölt országokban, meghatározott és ígért napon szállítják ki, pénzvisszafizetési garanciával.

DB SCHENKERtop12

Még gyorsabb szállítási megoldás az Ön árui számára, világosan meghatározott futamidőkkel, az érkezési napon 12 óráig történő kiszállítással, pénzvisszafizetési garanciával. Kijelölt országokban vehető igénybe.

DB SCHENKERparcel

Napi tömegáru vagy egyedi küldemény feladásai mellett vállaljuk küldeményeinek magyarországi disztribúcióját 32 kg-os súlyhatárig.


​A DB Schenker Magyarországon nemzetközi és belföldi közúti gyűjtőforgalmában a hozzáadott értékű szolgáltatásokért 2017. október 1-től pótlékokat alkalmaz.

A kiegészítő szolgáltatások igénybevételéről a csatolt fájlban található díjak kerülnek felszámításra.


Utolsó frissítés: 28.09.2017

Az oldal elejére